Φορητά συστήματα

Ο αέρας σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να είναι έως και 100 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα

Η ανατομία του καλύτερου συστήματος καθαρισμού αέρα εσωτερικών χώρων στον κόσμο

 

Φίλτρανση πολλαπλών σταδίων

  1. VOC προ-φίλτρο από ειδικά επεξεργασμένο άνθρακα προ-απορροφά όλα τα επιβλαβή οργανικά πτητικά στοιχεία και χημικές ουσίες.
  2. Kαθαριζόμενο ενσωματωμένο  προ-φίλτρο από ανθεκτικό πολύ-πλέγμα που συλλαμβάνει τα μεγάλα ιπτάμενα σωματίδια όπως τρίχες και χνούδια.
  3. Υψηλής ενέργειας πλέγμα κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας DFS που ενισχύει σημαντικά την απόδοση του φιλτραρίσματος και καταστρέφει τους μικροοργανισμούς.
  4. Κύριο φίλτρο με ενσωματωμένη τεχνολογία DFS που δημιουργεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας. Συλλαμβάνει τα μόρια μεγέθους έως και 0.007 micron.
  5. VOC Μετα-φίλτρο από πατενταρισμένο ειδικό μείγμα που απορροφά όλα τα επιβλαβή οργανικά πτητικά στοιχεία και τις χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της φορμαλδεΰδης, του βενζολίου και του τολουολίου, που προέρχονται από έπιπλα, χημικά καθαριστικά και χρώματα.

Δείτε πώς λειτουργούν τα συστήματα καθαρισμού του αέρα Healthway

Η μοναδική τεχνολογία DFS σε δράση! Το αποτελεσματικότερο και οικονομικότερο σύστημα φίλτρανσης αέρα.

Τα φορητά συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα Healthway και Intellipure είναι κομψά, ελαφρά και ιδιαίτερα οικονομικά στη χρήση τους.

Φορητά συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα

Healthway Deluxe DFS

Το HealthWay Deluxe DFS είναι το απόλυτο σύστημα καθαρισμού του αέρα από αερομεταφερόμενα σωματίδια, μικροοργανισμούς και αέρια για ένα υγιέστερο εσωτερικό περιβάλλον.

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία θα σας δώσει ένα 90% καθαρότερο σπίτι ή χώρο αναμονής σε μόλις 30 λεπτά, καθιστώντας το πιο ισχυρό σύστημα καθαρισμού του αέρα στον κόσμο.

Intellipure Compact DFS

Το σύστημα καθαρισμού αέρα Intellipure Compact έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση ή χρήση μικρού γραφείου.

Χρησιμοποιεί την ίδια προηγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που κάνει το Intellipure παγκόσμιο ηγέτη στην ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων.

Το απλό, μοντέρνο σχέδιο συμπληρώνει οποιοδήποτε γραφείο, ιατρείο, υπνοδωμάτιο ή μικρό καθιστικό.

 

Intellippure Ultrafine 468 Black

Σχεδιασμένο για μεσαίους έως μεγαλύτερους χώρους, το Ultrafine 468 είναι το πιο ισχυρό και ενεργειακά αποδοτικό φορητό καθαριστικό αέρα στον κόσμο.

Όταν βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλής λειτουργίας ή στη λειτουργία ύπνου, χρησιμοποιεί μόνο 1 Watt ανά ώρα.

 

 

Intellipure Ultrafine 468 White

Παρέχει το υψηλότερο CFM (κυβικά πόδια ανά λεπτό ροής αέρα) ανά επίπεδο θορύβου ντεσιμπέλ στην κατηγορία του, καθιστώντας το τον πιο ήσυχο καθαριστή αέρα του είδους του.

Έχει πατενταρισμένο πίνακα ελέγχου αφής που παρέχει απαλή και αδιάλειπτη λειτουργία εναλλαγής ταχύτητας των ανεμιστήρων.

Φέρτε τον αέρα της εξοχής στο χώρο σας!